Search
Close this search box.

L’argentí Mauricio Pellegrino torna a Espanya per a entrenar el Cadis

El Cadis ha anunciat este dimecres el fitxatge de l’entrenador argentí Mauricio Pellegrino com a nou responsable de la primera plantilla, que es troba en lloc de descens en Segona Divisió i no guanya un partit des de fa més de quatre mesos.

Pellegrino, de 52 anys, que arriba a l’equip gadità després d’haver entrenat l’Universidad de Chile, ha firmat fins a final de temporada i està sent presentat en estos moments a la sala de premsa de l’estadi Nuevo Mirandilla.

L’argentí substituïx Sergio González, destituït dissabte passat després d’una ratxa negativa de dènou partits seguits sense guanyar, dos de Copa del Rei i dèsset de Lliga, els tres últims saldats amb derrotes.

Pellegrino va entrenar en la Lliga espanyola el València en 2012, equip en el qual va jugar anteriorment com a defensa central, i posteriorment va dirigir a Espanya l’Alabés i el Leganés.

Amb els vitorians va arribar a la final de la Copa del Rei en la temporada 2016-17, que va perdre contra el Barcelona (3-1), club en el qual també va militar en la seua etapa de futbolista. Amb el Leganés, va aconseguir la permanència en Primera Divisió en la campanya 2018-19 i en la següent va ser destituït.

A l’estranger, Pellegrino ha entrenat l’Estudiantes, Independiente i Vélez Sarsfield del seu país, a més del Southampton anglés i l’Universidad xilé. El Cadis és dihuité en la taula classificatòria amb 15 punts, situat a un punt de la salvació a falta de dèsset partits per jugar.





Source link